• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Poletne delavnice 2022
Letošnje delavnice bodo potekale v tednu med 25. in 29. julijem. Projekt se bo odvijal v Ambrusu (v okolici kulturnega doma in na Štˈcnarjevem ranču). Namenjen je otrokom od 4. do 14. leta starosti.  

Ustvarjanje, ples, petje, igranje, druženje s prijatelji ... Vse to in še več nas čaka na Poletnih delavnicah. Upamo, da se nam pridružite. Delavnice se bodo pričele ob 8.30 z jutranjo telovadbo in končale ob 15.00. Pred delavnicami in po njih bo organizirano tudi varstvo za otroke, ki ga potrebujejo. Otroci bodo vsak dan dobili malico in kosilo, udeleženci jutranjega varstva pa tudi zajtrk. Delavnice so brezplačne, dobrodošli so prostovoljni prispevki.

Projekt bomo izvedli ob upoštevanju ukrepov in priporočil NIJZ-ja za preprečevanje širjenja okužb z novim koronavirusom. Vse dejavnosti bomo poskušali izpeljati na prostem (v primeru dežja bodo potekale v kulturnem domu).

Otroke lahko prijavite tako, da natisnete prijavnico, ki jo najdete na spletni strani KD Ambrus (http://www.kd-ambrus.si), jo izpolnite, skenirate ali fotografirate in jo pošljete na elektronski naslov poletne.delavnice.ambrus@gmail.com. Prijave zbiramo do 18. julija, vendar s prijavami ne odlašajte, saj bomo na delavnice sprejeli največ 60 otrok. Za dodatne informacije lahko kontaktirate Tejo Bavdek na telefonsko številko 041 808 739.

Se vidimo!

Objavil: Matej, dne: 16.05.2022
Likovna delavnica za otroke in odrasle
KULTURNO DRUŠTVO AMBRUS,
www.kd-ambrus.si
in
Pavla Jakopič, slikarka

Vas v tednu ljubiteljske kulture prijazno vabita k vpisu
na LIKOVNO DELAVNICO ZA OTROKE IN ODRASLE

Likovno delavnico z naslovom »FASADA« bomo organizirali v likovni učilnici Kulturnega doma Ambrus v soboto, 21. maja 2022 od 9. do 12. ure.
Slikalo se bo z akvareli na trdo podlago.
Udeležba je brezplačna, vendar se je na delavnico potrebno prijaviti na tel. 031 274 914 ali na e-mail: jakopicpavla @gmail.com
Ves potreben material dobite na sami delavnici.

Vabljeni k vpisu.


Objavil: Matej, dne: 16.05.2022
16. razstava keramike - spletni katalog
Razstava je trajno umeščena v Park kulture v Ambrusu. 

Spletni katalog je na voljo na:

Objavil: Matej, dne: 24.04.2022
Kultura cveti med nami


Objavil: Matej, dne: 08.03.2022
Pustovanje
Huraaaa, prišel je pust okroglih ust. Letos smo dekleta iz Plesne skupine KD Ambrus za vse otroke in ljudi dobre volje pripravila pustno predstavo. Za dobro voljo in čarobnost bo poskrbel Čarovnik Mare Čare.

Po čarobni predstavi se bomo skupaj posladkali s pustnimi krofi. Za vse pustne maske pa smo dekleta pripravila tudi manjše presenečenje.

Se vidimo v soboto, 26. 2. 2022, ob 15.00.

 


Objavil: Matej, dne: 23.02.2022