• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Samostojna likovna razstava
Prisrčno vabljeni na otvoritev samostojne likovne razstave Pavlica Jakopič "Paulina" v soboto, 11.6.2011, ob 19:00. Galerija na prostem bo postavljena na domačem vrtu avtorice STARINA - Primča vas 8a, 1303 Zagradec.

V primeru slabega vremena dogodek odpade in bo organiziran ob drugem primernem času.

Objavil: Matej, dne: 06.06.2011
Praznovanje ob 20-letnici delovanja Moškega pevskega zbora Ambrus
V soboto, 7. maja 2011 se je v dvorani kulturnega doma v Ambrusu zopet prepevalo; 20-letnico delovanja je namreč s slavnostnim koncertom obeležil Moški pevski zbor Ambrus.

Koncert se je pričel s smehom, in sicer s skečem Zadnja vaja pred koncertom. Nato pa so na vrsto prišli slavljenci s svojim razpoznavnim repertoarjem. Njihova izvedba pesmi Slovenec sem, Oj Triglav, moj dom in Na vrtu, so ambruškemu občinstvu že dobro poznane, pa vendar še vedno marsikomu sežejo v srce. Slovenske ljudske in umetne pesmi so tudi tiste, ki že vrsto let predstavljajo večino repertoarja zbora. Ambruški pevci tako svoje znanje, sposobnosti in ljubezen do petja že 20 let kažejo na najrazličnejših proslavah, koncertih, pevskih revijah ter drugih priložnostih.Preberi celotno novico

Objavil: Matej, dne: 15.05.2011
Moški pevski zbor Ambrus praznuje 20 let
Moški pevski zbor bo star že 20 let zato vas v soboto, 7.5.2011, ob 19:30 vabi na koncert, ki se bo odvijal v kulturnem domu Ambrus. Na koncertu se bodo predstavili tudi otroci. Za hrano pijačo in prijetno vzdušje bo poskrbljeno. S klikom na ikonico za prenos si lahko ogledate tudi zgibanko.

Pridružite se!

Objavil: Matej, dne: 04.05.2011
Velikonočni sejem v Ambrusu
V nedeljo dopoldan, 17. aprila je na ploščadi župnišča v Ambrusu potekal že 3. velikonočni sejem. Kulturno društvo Ambrus nam je tako na cvetno nedeljo, teden pred veliko nočjo, tudi tokrat pričaralo pravo velikonočno vzdušje.


Preberi celotno novico

Objavil: Matej, dne: 30.04.2011
Velikonočni sejem v Ambrus
Na cvetno nedeljo, 17. aprila, med 8. in 13. uro, bo na ploščadi župnišča v Ambrusu potekal že 3. Velikonočni sejem, kjer se bodo predstavili predvsem domači rokodelci in izdelovalci domače in umetnostne obrti. Vedno se nam pridružijo s svojimi izdelki tudi otroci OŠ Ambrus in člani ustvarjalnih delavnic z glino.

V času sejma si boste v učni sobi župnišča lahko ogledali razstavo velikonočnih jedi in razstavo keramike gospe Marije Perko iz Ambrusa.

Potekal bo tudi prikaz kako se pletejo košare in delajo butarce.

Rokodelce še vabimo k sodelovanju, obiskovalce pa k čim večji udeležbi.

Objavil: Matej, dne: 16.04.2011